Wijnkopers Alex Storms

logo
logo

Wijnkopers Alex Storms

Wijnkopers Alex Storms is een familiebedrijf (sinds 1895) met vestigingen in Heythuysen en Nederweert. Middels rechtstreekse import voeren we een uniek assortiment van traditionele en natuurzuivere kwaliteitswijnen en overige drankgerelateerde producten. Wijnkopers Alex Storms Mertens is een open wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert. Rechtstreeks importeren wij van vooral ambitieuze wijnboeren en leveren aan particulieren, restaurants en hotels.

Wijnkopers Alex Storms Mertens is dus de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en de veeleisende klanten. Maak kennis met onze Familie door een bezoek te brengen aan ons historische pand in Heythuysen. Hier zullen we U op alle mogelijke wijzen van dienst zijn. U kunt ons raadplegen over de ideale wijn/spijs combinaties of over bijvoorbeeld de opbouw en inrichting van uw wijnkelder. Natuurlijk kunt U bij ons ook terecht voor cursussen en proeverijen!!

Inkoop

Regelmatig reizen wij naar de wijn producerende gebieden op zoek naar hoogstaande natuurzuivere kwaliteitswijnen. Zo reisden wij begin 1986 als eerste Nederlandse wijnimporteur naar Chili, dat als wijnland van hoogstaande kwaliteitswijnen nog nauwelijks bekend stond. Wij vonden nieuwe mogelijkheden! Wij ontdekten er wijnen, die kwalitatief hun plaats tussen de Franse wijnen zeker waard zijn. Tegenwoordig wordt de faam van Wijnkopers Alex Storms Mertens weerspiegelt in de selectie uit de opkomende landen zoals Hongarije, Bulgarije, Macedonië…..

Verkoop

Ons verkoopsysteem kent geen duur vertegenwoordigers-corps of winstmarges voor detailhandel. De voordelen zijn duidelijk. Voor enigszins overeenkomende wijnen betaalt U elders al gauw 2 tot 3 euro meer per fles. In dit verband is een welgemeende waarschuwing tegen zogenaamde goedkope aanbiedingen zeker op zijn plaats. Men kan wijnen pas met elkaar vergelijken als men ze naast elkaar proeft. Immers, nog meer dan voor andere dranken, geldt voor wijnen, dat alleen de kwaliteit een factor van vergelijking mag zijn. Santé

Alex Storms
Alex Storms
Alex Storms
Wijnkopers Alex Storms

Openingstijden

Ma~Vr middagpauze van 12.30-13.30

Maandag 09.00 – 18.00
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 20.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag GESLOTEN

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.