Voermans-Cillekens, Haarden & Kachels

logo
logo

Voermans-Cillekens, Haarden & Kachels

Voermans-Cillekens voorheen bestond het bedrijf onder de naam Cillekens brandstoffen. Dit is opgesplitst in Cillekens Oliehandel en Tankstation én V.O.F. Voermans-Cillekens, haarden – kachels – gas- en vaste brandstoffen. In totaal kunnen wij terugkijken op zo’n vijfentwintig jaar ervaring in haarden en kachels. Als dealer van nagenoeg alle bekende merken heeft Voermans-Cillekens een ruime keuze in haarden, kachels, schouwen en tuinhaarden. Wij hebben ook een goedgekeurd gasvulstation voor het vullen en ruilen van gasflessen.

In onze showroom, die uit twee afzonderlijke ruimtes bestaat, staan meer dan 80 haarden en kachels opgesteld op een oppervlakte van ruim 220 m2. Onze showroom is de basis waar u uit verschillende modellen uw keuze kunt maken. Voorzien van een deskundig advies helpen wij u de juiste haard of kachel voor uw persoonlijke situatie te kiezen. U krijgt naast een rondleiding, een uitgebreid advies over de kwaliteiten van het toestel maar ook over het rookkanaal en de afwerking van de haard of kachel. Elke haard heeft zijn eigen kenmerken en specialiteiten, zaken waarmee bij een plaatsing rekening wordt gehouden. Wij bieden een complete realisatie waarbij u van a tot z wordt geadviseerd.

Als u bij ons overgaat tot de aankoop van een haard of kachel komen wij, indien gewenst of noodzakelijk, bij u thuis kijken wat de mogelijkheden zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Hiervoor wordt er gekeken naar de beste locatie van de haard of kachel in de woonruimte, het rookgaskanaal en als dat er nog niet is, waar dit kan of moet komen. De aanleg van een nieuw rookgaskanaal behoort tot de mogelijkheden.

Indien het een gashaard of gaskachel betreft dient er een gasaansluiting bij het toestel in de woonruimte te zijn. Hierover kunnen wij u adviseren, ook kunnen wij de aanleg van een gasleiding van de meterkast naar de haard voor u verzorgen.

Aardgasloze woning, steeds meer nieuwbouwwoningen worden gebouwd zonder aardgasaansluiting. Vervelend natuurlijk als u  nu toch een sfeervolle gashaard in uw huis wilt. In dit geval kunt u er voor kiezen om een haard op propaangas te nemen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Voermans-Cillekens. Bekijk de opties voor installatie van een gashaard in een aardgasloze woning op onze website.

Voor meer informatie bent u welkom in onze winkel en showroom.

Open op afspraak

Van maandag tot en met vrijdag is het gedurende de tijden dat wij gesloten zijn mogelijk onze showroom te bezoeken. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.

Voermans-Cillekens, Haarden & Kachels

Openingstijden

Ook geopend op afspraak buiten reguliere openingstijden.

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 13.00  – 17.00
Woensdag 13.00  – 17.00
Donderdag 13.00  – 17.00
Vrijdag 13.00  – 17.00
Zaterdag 10.00 – 16.00
Zondag GESLOTEN

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.