Verzin een herkenbaar en eigentijds element/eyecatcher/logo/slogan voor Heitse!

Heythuysen heeft een rijke historie die is afgeleid van Heide Huizen, maar bij de lokale bevolking beter bekend staat als “Klein Paries” (Klein Parijs). De geschiedenis vertelt dat dit komt doordat Napoleon in een ver verleden door het dorp liep en riep: “Het is hier net Klein Parijs”…

Op 1 januari 2007 ontstond de huidige gemeente Leudal door een samenvoeging van de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel, Roggel en Neer. De gemeente Leudal is sinds de herindeling qua oppervlakte de grootste gemeente van Limburg met Heythuysen als het bruisende middelpunt.

In de kern van Heythuysen bevindt zich het winkelhart met vele authentieke ondernemers en elk een eigen gezicht. SAMEN maken ze Heythuysen tot een sterk en gastvrij collectief.

Heythuysen is omgeven door een groene oase waar je eindeloos kunt ronddolen en genieten van de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden.
Heythuysen beschikt over een gevarieerd aanbod van evenementen met een eigen karakter dat hoog wordt gewaardeerd door een grote binding van de lokale bevolking en de vele bezoekers van buiten de regio.

SAMEN TROTS OP HEYTHUYSEN CENTRUM?

Het BIZ bestuur van Heythuysen Centrum zoekt namens het ondernemers collectief naar een herkenbaar en eigentijds element/eyecatcher/logo/slogan waarmee we het winkelhart van Heythuysen bovenregionaal kunnen uitdragen en daagt alle creatievelingen (jong & oud) van de Gemeente Leudal uit om ons ideeën (schetsen/ontwerpen/tekst) aan te leveren.
De uiteindelijke winnaar/winnares wordt beloond met een mooie prijs en zal tevens in al onze communicatie worden vermeld. Een neutrale jury zal de uiteindelijke winnaar/winnares bepalen die bij een feestelijke happening zal worden bekend gemaakt.

U KUNT TOT UITERLIJK 30 APRIL 2021 INZENDINGEN DIGITAAL STUREN NAAR:

secretariaat@heythuysencentrum.info