Rijschool Aart

logo
logo

Rijschool Aart

Rijschool Aart is een rijschool met vele jaren ervaring en is sinds 2019 gevestigd in Heythuysen. Het behalen van het rijbewijs categorie B is een belangrijke mijlpaal in je leven. Bij Rijschool Aart leiden we beginnende bestuurders op veilige en verantwoorde manier op, volgens de normen van het CBR. We leveren maatwerk naar wat de leerling nodig heeft. Doordat onze instructeur Aart faalangst, autisme en ADHD gecertificeerd is, kunnen we dit maatwerk leveren. De leerling krijgt daarbij ook altijd van dezelfde instructeur les.

Om het rijbewijs te behalen is een goede communicatie en beschikbare tijd vereist. Bij Rijschool Aart worden alle lessen dan ook in het Nederlands gegeven en is goede beheersing van de Nederlandse taal dus een vereiste.

Onze lessen zijn altijd 1,5 uurs lessen. Onze ervaring leert dat er hierdoor in een les voldoende aandacht gegeven kan worden aan diverse onderwerpen die het besturen van een auto met zich meebrengt.

Voor het behalen van het Theorie-examen bied Rijschool Aart de modules van I-Theorie aan. Binnen I-Theorie kan de leerling zelf op zijn of haar tempo de theorie tot zich nemen. Het lessen in de auto en het leren van de theorie gaan bij Rijschool Aart dan ook hand in hand. Ook dit wordt door Rijschool Aart als het maatwerk gezien.

Wilt u weten op welke manier Rijschool Aart maatwerk voor u kan leveren? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

Maandag 07.30 – 18.00
Dinsdag 07.30 – 18.00
Woensdag 07.30 – 18.00
Donderdag 07.30 – 18.00
Vrijdag 07.30 – 18.00
Zaterdag 07.30 – 12.00
Zondag GESLOTEN

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.