Penders Voetzorg

logo
logo

Penders Voetzorg

Vrij bewegen draagt bij aan een fijn leven. Het heeft een positieve invloed op ons welzijn en onze eigenwaarde. Wij helpen mensen met voetproblemen, verbeteren hun bewegingsvrijheid en bieden langdurige oplossingen aan. Om zonder klachten veel meer plezier te ervaren in het leven. Vrij bewegen maakt blij!

Penders Voetzorg staat voor kwaliteit in service en deskundigheid. Persoonlijke aandacht voorop. Een deskundig team staat klaar om elk voetprobleem op te lossen en voet gerelateerde beperkingen te verminderen. Dat betekent een langdurige relatie met onze cliënten, om zoveel mogelijk levenskwaliteit te garanderen. Voor jong en oud.

De tevredenheid van onze cliënten staat voorop en motiveert ons om nóg beter te worden. Het echte verschil maken voor onze cliënten, daar staan wij voor. Elke dag opnieuw. En wij doen dat met veel passie en plezier.

Naast orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen steunzolen kan men bij ons terecht voor een deskundig advies en voetbehandelingen bij podotherapeuten, podologen, medisch pedicures en orthopedische schoentechnici.

Wij leveren onze diensten en producten vanuit negen filialen in het land. Daarnaast houden wij spreekuren op diverse servicelocaties.

Penders_Voetzorg_logo

Openingstijden

Maandag 08.15 – 17.00
Dinsdag 08.15 – 17.00
Woensdag 08.15 – 17.00
Donderdag 08.15 – 17.00
Vrijdag 08.15 – 17.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag GESLOTEN

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.