Heythuysen – Winkelhart Klein Paries

Recentelijk is het nieuwe logo Heythuysen – Winkelhart Klein Paries geïntroduceerd. Het logo is ontworpen door Fabienne van de Winkel uit Heythuysen en is door het bestuur van CML (Stichting Centrum Management Leudal) als winnaar uit de bus gekomen na de logo wedstrijd welke in 2021 is gehouden.

Uit handen van voorzitter Henk Kurstjens ontving Fabienne de aan de wedstrijd verbonden prijs.

De cirkels rondom staan voor verbondenheid. Verbondenheid van het winkelcentrum Heythuysen met alle inwoners van alle dorpkernen van het Leudal. Maar een cirkel staat ook symbool voor “het centrum” Heythuysen.
Groen staat onder andere symboliek voor leven, vernieuwing en groei. Dat wat je als ondernemer en als consument graag wenst. De kleur groen staat ook voor het groene hart van Limburg.

Klein Paries: de bijnaam van Heythuysen

Y van Heythuysen is de Eifeltoren op z’n kop, een knipoog naar de stad Parijs. Uiteraard stad van deliefde, maar ook een shopping paradijs…
De Eifeltoren van “Klein Paries” is oranje van kleur. Een kleur die aandacht trekt, warmte en enthousiasme uitstraalt. Maar ook staat voor vrolijkheid, energie, toegankelijkheid. Iets wat je als winkelcentrum graag wilt uitstralen.

Het resultaat is een eigentijdse en elegant logo voor het winkelcentrum Heythuysen. Ook de volledige website is aangepast in de nieuwe huisstijl.