Natuurwinkel Heythuysen

logo
logo

Natuurwinkel Heythuysen

Natuurwinkel Heythuysen is de winkel voor al uw biologisch en biologisch-dynamische boodschappen. Van brood tot babyvoeding van pastinaak tot crème voor alles kunt u bij ons terecht.

Wat ons onderscheidt van de andere winkels is de aandacht die we geven aan onze klanten in combinatie met de deskundigheid en eerlijkheid van onze medewerkers. Heeft een klant een vraag dan krijgt hij een eerlijk advies, wat niet altijd hoeft te leiden tot verkoop. Wanneer we een product niet aanwezig hebben in de winkel, dan wordt dit voor de klant besteld, zodat dit de volgende dag afgehaald kan worden. Door het centraal stellen van onze klanten creëren we een vertrouwensrelatie met hun. De klanten spreken dan ook regelmatig hun waardering uit. Daarnaast delen ze hun positieve ervaringen met hun eigen kennissenkring.

Het komt dan ook regelmatig voor dat een klant aangeeft dat hij gestuurd is door een van onze vaste klanten, of zouden we deze ambassadeurs moeten noemen? Natuurwinkel Heythuysen staat voor biologisch en duurzaam leven en neemt hierin haar verantwoordelijkheid. Regelmatig organiseert Natuurwinkel Heythuysen demodagen zodat de klant kennis kan maken met de eerlijke producten en het verhaal erachter. Wij vinden het belangrijk dat de klant weet wat hij eet. Wilt u een puur product met een authentieke smaak kom dan naar Natuurwinkel Heythuysen.

Natuurwinkel Heythuysen

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.