Lidl

logo
logo

Lidl

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

De dienstverlening van Lidl kent vier kernwaarden:

Verse producten
De versheid van ons assortiment is voor u en ons zeer belangrijk. Vanaf het productieproces tot en met de verkoop in onze filialen letten wij zeer nadrukkelijk op de versheid van ons assortiment. Alleen dan kunnen wij u garanderen, dat u alleen verse en kwalitatief hoogwaardige artikelen in onze schappen vindt. En dat garanderen wij u dus!

Klantvriendelijkheid & snelheid
Lidl is voor de volle 100% klantvriendelijk!
Bij ons staat de klant altijd centraal. In welke mate u tevreden bent is voor ons heel belangrijk. Wij willen uw bezoek aan onze filialen zo aangenaam mogelijk maken. Uiteraard zijn onze medewerkers u bij vragen graag van dienst.

Korte wachttijden
We doen steeds ons best om de wachttijden bij de kassa zo kort mogelijk te houden. Door ons goed opgeleide personeel en een voldoende aantal open kassa’s, willen wij ervoor zorgen dat u snel zonder ergernis bij ons boodschappen kunt doen.

Niet tevreden? Geld terug!
Binnen 30 dagen na uw aankoop kunt u met de originele kassabon het gekochte artikel retourneren en krijgt u uw geld terug. Met uitzondering op een zeer beperkt aantal artikelen (bijv. computers). Dit wordt vooraf aan u gecommuniceerd. Na deze 30 dagen gelden uiteraard de (wettelijke) garantietermijnen en bepalingen. De garantiebepalingen van de fabrikant van het betreffende product blijven uiteraard geldig.

Lidl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.