Jumbo Supermarkt Heerschap

logo
logo

Jumbo Supermarkt Heerschap Heythuysen BV

De Jumbo supermarkten van Heerschap zijn onderdeel van de Heerschap Groep. Het fundament van ons bedrijf is onze eigen ambachtelijke bakkerij. De bakkerij is gelegen in Nederweert en de bakkerijwinkel in Roggel. Onze Jumbo supermarkten vindt u in Heythuysen (Leudal), Nederweert en Weert (Boshoven, Moesel, Collegeplein en Leuken). Het bedrijf staat al jaren onder leiding van Stan Heerschap, zoon van John en Toos. Er staat een moderne organisatie die haar roots niet vergeten is. Na al die jaren is onze bakkerij nog altijd het warme hart van de organisatie. De Jumbo Heerschap supermarkten zijn dan ook uniek, doordat we een ambachtelijke bakker ín onze supermarkten hebben.

Kwaliteit en succes staan al sinds 1966 jaar hoog in het vaandel bij Heerschap. Brood, vlaaien en banket worden alleen met de beste grondstoffen op ambachtelijke wijze geproduceerd. Naast een hoge kwaliteit van de producten staan klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal. Onder de noemer ‘GastHeerschap’ stelt een team van ruim 900 medewerkers dagelijks alles in het werk om elke klant 100% tevreden te stellen. Onze winkels zijn 7 dagen per week geopend en onze bakkerij levert ook 7 dagen per week verse vlaaien, brood en banket aan onze supermarkten.

Naast het reguliere Jumbo assortiment voeren wij ook een breed lokaal assortiment. We voeren het gehele Bakkerij Heerschap assortiment en daarnaast hebben wij ook de Óngeluifelik Lekker producten. Speciaal voor alle klanten bereiden de slagers in deze winkel ambachtelijk vlees met een eigen en bijzondere smaak. Deze Óngeluifelik lekkere producten zijn te herkennen aan de gouden sticker.

Jumbo Heerschap
Jumbo Heerschap

Openingstijden

Maandag 08.00 – 20.00
Dinsdag 08.00 – 20.00
Woensdag 08.00 – 20.00
Donderdag 08.00 – 20.00
Vrijdag 08.00 – 20.00
Zaterdag 08.00 – 20.00
Zondag 08.00 – 20.00

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.