De inschrijving voor de Heytser vrijmarkt is geopend!

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 28 april 2024 via het inschrijfformulier.

Dit festijn, dat in ruim 35 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste én gezelligste markten van Midden-Limburg, begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Wandelend langs de vele standplaatsen en marktkramen zult u merken dat Stichting BIZ Centrummanagement Leudal (CML) weer haar best heeft gedaan er een bijzondere markt van te maken, met voor elk wat wils.

Veel ondernemers hebben tijdens de vrijmarkt de winkeldeuren voor u open staan. Met bovendien, speciaal voor deze marktdag, interessante acties en aanbiedingen; sla uw slag!
Ook zijn er, verspreid over het dorp, verschillende attracties voor kinderen.

Vermoeid? Dan kunt u op een van de vele terrassen uw dorst lessen of honger stillen om daarna uw tocht voort te zetten. Het kerkplein is omgetoverd in een sfeervol horeca-plein, maar ook op het Eduard van Wegbergplein en op het oude gemeentehuisplein kunt u genieten van een drankje, iets hartigs of een ijsje.

De markt is vrij toegankelijk en uw auto kunt u gemakkelijk kwijt op een van de vele gratis parkeerplaatsen. Zondag 5 mei 2024: wij nodigen u graag uit voor een dagje Heythuysen op z’n best….
Schrijf nu in. Tot ziens!