maandag 18 december 2017

Maak kennis met de ondernemers in Heythuysen

Huupkens IJs en Koffie

Heerlijk schepijs en softijs met een uitgebreide ijskaart en nog veel meer lekkers. Kom genieten op ons grote zonnige terras bij een van de beste ijssalons van Nederland! Wie in Weert en omstreken aan ijs denkt, die denkt al snel aan Huupkens, sinds 1941 een begrip in de regio. Sinds 2010 is er ook in Heythuysen een Huupkens ijs & koffie te vinden die aan de Leudal fietsroute ligt. Gelegen aan een gezellig pleintje met een mooi terras. Hier hopen we dat u zich een beetje thuis voelt en even tot rust kunt komen.

Het is waar: een heerlijke ijscoupe, een lekker stuk gebak en een perfect kopje koffie kunnen je dag goedmaken. Daarom zorgen we ervoor dat alles wat je kiest van de beste kwaliteit is. Want gaat het daar niet om in het leven? We zijn volledig betrokken, we maken contact met onze gasten, lachen met ze en geven ze een steuntje in de rug, al is het maar voor even. Natuurlijk begint het met de belofte van een perfect bereid ijsje, maar ons werk gaat veel verder. waar het echt om gaat, is menselijk contact. Al die jaren wordt het ijs nog steeds bereid volgens eigen recept, met melk van oerhollandse koeien. Het is ons altijd om kwaliteit gegaan en dat zal altijd zo blijven.

We zoeken vol passie naar de beste (verantwoord geproduceerde) ijsgrondstoffen, we selecteren ze uiterst zorgvuldig en we proberen zoveel mogelijk de lokale producten hierbij te betrekken. Ons werk is nooit klaar. In 2013, 2014 en 2015 hebben we op de nationale ijswedstrijden bewezen dat we bij de top van Nederland horen met vele behaalde prijzen!

Waar vindt u Huupkens IJs en Koffie?

Contactgegevens Huupkens IJs en Koffie

Huupkens IJs en Koffie
  Eduard van Wegbergplein 9
  6093 EX Heythuysen
0475 - 49 49 50
heythuysen@huupkens.nl
www.huupkens.nl