zondag 27 september 2020

Maak kennis met de ondernemers in Heythuysen

Haar & Zo by Bo

Haar & Zo by Bo is meer dan alleen een kapsalon. Haar & Zo by Bo bestaat uit een team gepassioneerden specialisten die met enorm veel passie en toewijding een exclusieve look voor jou creëren. 

Met onze enorme kennis in technieken en producten maakt het dat onze salon bezocht word door klanten uit het hele land. Neem maar eens een kijkje op onze Facebook pagina, Instagram en website om een idee te krijgen wat we allemaal doen!

Elke week wordt er door ons team geïnvesteerd in het trainen van de nieuwste kleur en knip technieken. Ook geven wij regelmatig trainingen aan andere kapsalons en vallen wij op in binnen en buitenland door het werk wat we maken. Op die manier worden wij regelmatig gevraagd als pilot om met specialistische producten te werken en kunnen wij specifieke behandelingen aanbieden aan onze klanten die andere kappers niet kunnen of niet durven.

De sfeer bij Haar & Zo by Bo staat garant voor een ultiem Feel Good gevoel. Er is over nagedacht en vanalles aanwezig om jou als klant in de watten te leggen. Zo hebben we een luxe Coffee Lounge met grote fauteuiltjes waar je lekker kunt loungen aan de open haard, en zijn er Ipads aanwezig om je favoriete serie op Netflix & Videoland te bekijken. 

Heb je zin in een lekker drankje? Er staat een wijntje met nootjes of zalige cappuccino met bonbon voor je klaar! Intussen de kleuring inwerkt of terwijl je wacht, is er een groot aanbod nagellak aanwezig zodat je je nagels kunt lakken aan onze DIY-nailbar. Ook wordt er door ons gezorgd voor een lunch met wat lekkers als je een lange(re) behandeling bij ons geboekt hebt.  

Wist je ook dat we verschillende kleur en knip abonnementen aanbieden voor dames en heren? 

Kom gerust binnen, je bent van harte welkom! 

We geven je graag advies! 

Haar & Zo by Bo

Waar vindt u Haar & Zo by Bo

Openingstijden Haar & Zo by Bo

maandag
13:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 19:30
zaterdag
08:00 - 15:00
zondag
GESLOTEN

Contactgegevens Haar & Zo by Bo

Haar & Zo by Bo
  Eduard van Wegbergplein 29
  6093 EX Heythuysen
0475 - 49 63 04
haarenzo@online.nl
www.haarenzobybo.nl
  Instagram
  Facebook