Groomr

logo
logo

Groomr

Bij Hondensalon Groomr zorgen we voor de volledige vachtverzorging van uw hond, wassen, knippen, plukken, kammen, nagels verzorgen en meer. Als iemand met liefde voor je zorgt, voel je dat.

Bij Hondensalon Groomr zorgen we voor de volledige vachtverzorging van uw hond, wassen, knippen, plukken, kammen, nagels verzorgen en meer. Als iemand met liefde voor je zorgt, voel je dat. De honden die in onze salon komen voelen dat ook, en daar halen wij onze energie uit.

Doordat we ook het diploma dierenartsassistent in huis hebben gaan wij nog een stap verder. Wij proberen indien mogelijk de eerste lijn te zijn in de gezondheid van uw hond. Aan de huid en/of de vacht is er vaak wat af te lezen. Wij controleren proactief en hebben een lokaal netwerk van dierenartsen om u door te verwijzen.

Omdat wij ook onze verantwoordelijkheid nemen als onderneming om bij te dragen aan een duurzaam beleid gebruiken wij enkel verantwoorde shampoos. Dit is ook rechtstreeks een bewuste keuze voor zowel uw hond als ons personeel.

Wij verwelkomen jullie graag op de Biesstraat 34 in heythuysen, voor wie het zich kan herinneren is dat de vroegere videotheek, en daarvoor het buurtwinkeltje.

Tot snel,

Cynthia & Johan

Openingstijden

Maandag 09.00 – 18.00
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 18.00
Zaterdag GESLOTEN
Zondag GESLOTEN

Contactgegevens

U vindt ons ook op