Grand Café-Restaurant de Gouverneur

logo
logo

Grand café – restaurant de Gouverneur; de culinaire verrassing van Leudal!

Lunch & Diner | Tapas | Terras | Tuin | Speelgrot voor de kinderen | Lactose- en glutenvrij genieten|

Hartje Heythuysen. In een markant wit pand op het sfeervolle pleintje bij de kerk. Daar vind je grand café – restaurant de Gouverneur. De culinaire verrassing van Leudal!

Of je nu voor een drankje komt of voor een uitgebreid viergangendiner, bij de Gouverneur voelt iedereen zich welkom. Daar zorgen Kai Schreurs & Chantal Dreesen, de gastvrije eigenaars van de Gouverneur, hoogstpersoonlijk voor.

Een drankje, lunch of diner

Overdag is de Gouverneur een zaak waar je binnenwipt voor een verzorgd kopje koffie of een smakelijke lunch, ’s avonds kun je er terecht om ontspannen te borrelen en lekker te eten. Kinderen amuseren zich in de speelgrot zonder de andere gasten te storen.

Lactose- en glutenvrij genieten

Chef-kok Kai Schreurs en zijn brigade zorgen er voor dat iedereen culinair verwend wordt met verrassende gerechten. Ook gasten met een lactose- of glutenintolerantie kunnen bij de Gouverneur zonder zorgen genieten!

Terras én tuin

Met de sfeervolle Gouverneurszaal, de zonnige tuin en het grote terras op het plein, biedt de Gouverneur alle mogelijkheden voor een bijeenkomst op maat.

De Gouverneur
De Gouverneur
De Gouverneur
De Gouverneur

Openingstijden

Maandag GESLOTEN
Dinsdag GESLOTEN
Woensdag 11.00 – 21.00
Donderdag 11.00 – 21.00
Vrijdag 11.00 – 21.00
Zaterdag 11.00 – 21.00
Zondag 11.00 – 21.00

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.