De Hypotheekshop

logo
logo

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop, hier vind je alles op het gebied van wonen en geld onder één dak. En als je nog op zoek gaat naar een huis kan je ook bij ons terecht. Als Full service kantoor werken wij samen met de NVM makelaar Hermans Makelaardij. Hierdoor hebben we alles onder één dak!

Bij ons krijg je deskundig hypotheekadvies en een antwoord op elke vraag. Dus je bent bij ons aan het juiste adres als je je eerste huis gaat kopen, als je aan een andere woning toe bent, denkt aan het oversluiten of aanpassen van je hypotheek of vragen hebt over pensioenen en verzekeringen.

Onze specialisatie is het geven van financieel advies en hypotheekadvies, door jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken en financiële planning. De Hypotheekshop geeft je persoonlijk hypotheekadvies en beantwoord elke financiële vraag.

Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken, banken of andere financiële organisaties. Jij bent ons uitgangspunt bij het vinden van een passende hypotheek.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij nemen het kennismakingsgesprek voor onze rekening! Maak een afspraak om langs te komen in Weert of Heythuysen. Wil je toch liever een videogesprek? Dat kan natuurlijk ook.

Met vriendelijke groet,

Team Hypotheekshop Heythuysen en Weert

De Hypotheekshop

Openingstijden

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag Op afspraak
Zondag GESLOTEN

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.