De Bombardon

logo
logo

De Bombardon

Een warm welkom bij De Bombardon

Midden in Heythuysen, dicht bij de kerk ligt een cultuurpodium / gemeenschapshuis met een moderne ambiance. Zoals al in 1975 in het stripverhaal “Suske en Wiske en de Bokkige Bombardon” beschreven werd, is de bombardon een muziekinstrument waar de mensen graag naar toe komen. De Bombardon staat dan ook voor charme en gastvrijheid in de ruimste zin van het woord.

In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt De Bombardon volop gelegenheid voor feestelijke ontmoetingen tot 800 personen. Een heerlijk diner, bruiloft, jubileum of personeelsfeest, receptie of een familiereünie. Een warm/koud buffet of een authentieke Limburgse koffietafel. Onze kok werkt zoveel mogelijk met verse seizoensproducten.

Een feest met livemuziek of met achtergrondmuziek, een receptie met drankjes en verschillende hapjes of alleen koffie en een broodje. Het kan allemaal!

Voor zakelijke bijeenkomsten zijn alle faciliteiten aanwezig, ook gratis WiFi. Men kan gebruik maken van verschillende zalen qua grootte en inrichting.

Nadat uw persoonlijke wensen met ons zijn doorgesproken wordt alles tot in de finesses verzorgd.

Bereikbaarheid en gratis parkeren

De Bombardon ligt dichtbij de kerk, aan de Sint Antoniusstraat met ruim 50 gratis parkeerplaatsen. Aan de overzijde van de straat is een 2e parkeerterrein bij de Jumbo, met nog eens ruim 100 gratis parkeerplaatsen voor personenauto’s (Let op, bij een deel van de vakken wel de parkeerschijf gebruiken).

De Bombardon
De Bombardon
De Bombardon

Openingstijden

Regulier geopend op: Andere dagen/tijden op aanvraag
Maandag 08.30 – 19.00
Dinsdag 08.30 – 00.00
Woensdag GESLOTEN
Donderdag 08.30 – 00.00
Vrijdag 18.00 – 00.00
Zaterdag GESLOTEN
Zondag 18.30 – 22.30

Contactgegevens

U vindt ons ook op