Autobedrijf Gielen

logo
logo

Autobedrijf Gielen

Autobedrijf Gielen én Toyota zijn al méér dan 45 jaar onlosmakelijk verbonden met elkaar en met de regio Heythuysen. Autobedrijf Gielen: Alles onder één dak!

Het familiebedrijf, opgestart door Jan en Truus Gielen, heeft ook na al die jaren haar aantrekkingskracht behouden. Service wordt hier nog met de hoofdletter S geschreven en klanten worden bij binnenkomst nog steeds ontvangen alsof ze zelf deel uitmaken van de familie. Ook staat de koffie er altijd klaar en zijn de oprichters er nog elke dag te vinden, voor een praatje met de klanten of om gewoon nog mee te helpen met klussen in- en rondom het bedrijf. Zoon Harry en zijn vrouw Monique runnen samen met 13 personeelsleden, die samen goed zijn voor 400 jaar ervaring het bedrijf met een uiterst compleet servicepakket.

Zo zijn wij dan ook bijzonder trots dat we nog altijd het merk Toyota, de grootste autofabrikant ter wereld, vertegenwoordigen. Buiten het feit dat wij nieuwe Toyota’s leveren kunt u bij ons ook terecht voor klasse occasions met BOVAG garantie. Verder werken we in onze werkplaats onder de vlag van BOVAG en REGIO CHECKPOINT. Zo kan elke automobilist, Toyota en niet Toyota-rijder, bij ons terecht voor direct service, onderhoudswerkzaamheden, reparaties, APK en volledige bandenservice incl. opslag.

Zoekt u een huurauto? Wij leveren auto’s voor 1 dag of langere periodes. Ons wagenpark bestaat uit hybride en zeer zuinige auto’s. Ook voor schadeherstel en complete ruitenservice bent u aan het juiste adres. We hebben een eigen FOCWA schadeherstelbedrijf waar we samenwerken met alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. We zijn 24/7 bereikbaar dus meld de schade eerst bij ons zodat we alles perfect kunnen regelen.

Autobedrijf Gielen

Openingstijden

Maandag 08.00 – 18.00
Dinsdag 08.00 – 18.00
Woensdag 08.00 – 18.00
Donderdag 08.00 – 18.00
Vrijdag 08.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag GESLOTEN

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.