Albert Heijn Supermarkt Heerschap

logo
logo

Albert Hein Heerschap Heythuysen

In maart 2022 is Albert Heijn Heerschap Heythuysen geopend. Een gloednieuwe supermarkt met het allernieuwste winkelconcept waar de versbeleving centraal staat. De supermarkt heeft een ruim assortiment, iedere week de meeste aanbiedingen van Nederland, diverse producten uit de regio én natuurlijk de ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap!

Deze supermarkt is samen met vier andere Albert Heijn Heerschap supermarkten, gelegen in Nederweert en Weert in de wijken Moesel, Boshoven en Leuken, onderdeel van Heerschap Groep.

Heerschap Groep is de overkoepelde organisatie van de vijf Albert Heijn Heerschap supermarkten, een bakkerijwinkel in Roggel en een ambachtelijke bakkerij in Nederweert. De bakkerij is het fundament van het familiebedrijf. Het bedrijf is in 1966 opgericht door John en Toos Heerschap en inmiddels staat het bedrijf al jarenlang onder leiding van de tweede generatie, zoon Stan Heerschap.

Het bedrijf bestaat al meer dan 55 jaar en na al die jaren is de bakkerij nog altijd het warme hart van de organisatie. De Albert Heijn Heerschap supermarkten zijn dan ook echt uniek, doordat er een warme bakker ín de supermarkten gevestigd zit.

Kwaliteit en succes staan al sinds 1966 hoog in het vaandel bij Bakkerij Heerschap. Brood, vlaaien en banket worden alleen met de beste grondstoffen op ambachtelijke wijze gebakken. Naast een hoge kwaliteit van de producten staan klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal. Onder de noemer ‘GastHeerschap’ stelt een team van ruim 700 medewerkers dagelijks alles in het werk om elke klant 100% tevreden te stellen. De Albert Heijn Heerschap supermarkten zijn 7 dagen per week geopend en de bakkerij levert dan ook 7 dagen per week verse vlaaien, brood en banket aan de supermarkten.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 21.00
Dinsdag 08.00 – 21.00
Woensdag 08.00 – 21.00
Donderdag 08.00 – 21.00
Vrijdag 08.00 – 21.00
Zaterdag 08.00 – 21.00
Zondag 08.00 – 21.00

Contactgegevens

U vindt ons ook op

Deel deze pagina! Kies uw favoriete platform.