Jaarmarkt Heythuysen

Jaarmarkt in Heythuysen

De eerste vrijdag van augustus staat het centrum van Heythuysen helemaal in het teken van de Jaarmarkt. Dit festijn is in 34 jaar uitgegroeid tot de grootste en gezelligste markt van Midden-Limburg en begint om 13.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

U kunt alleen inschrijven middels het daarvoor bestemde inschrijfformulier welke enkele maanden voorafgaand aan de markt via de website actief is.

De organisatie van de jaarmarkt zal worden gedaan door EERI-jaarmarkten.

Wandelend langs de vele marktkramen wordt u verrast door straattheater, shows en ander amusement. Voor de kinderen zijn diverse attracties aanwezig en diverse orkesten, zangers en dj’s zorgen voor een muzikale noot.

De ondernemers hebben tijdens de Jaarmarkt hun winkel geopend en zorgen voor diverse interessante shows en boeiende demonstraties. Vermoeid? Dan kunt u op een van de vele terrassen (met live-muziek) uw dorst lessen of honger stillen om daarna uw tocht voort te zetten.

Na afloop van de markt gaat het feest gewoon door. Op diverse podia is er volop muziek, sfeer en gezelligheid.

Er wordt geen entree geheven en u kunt uw auto gemakkelijk (en gratis) kwijt op verschillende parkeerplaatsen.

Jaarmarkt Heythuysen

4 augustus 2023

Informatie EERI Jaarmarkten
Correspondentie:
Na uw aanmelding bij EERI-jaarmarkten ontvangt U meteen een ontvangstbevestiging per email (binnen enkele minuten MOET u deze ontvangen).
Alle overige correspondentie wordt ook per email verstuurt.
Let op: Soms worden de berichten niet meteen tussen uw ontvangen berichten getoond.
Het is mogelijk dat de berichten als SPAM worden opgeslagen!
Jaarmarkt
Jaarmarkt