Halloween in Heythuysen

Halloween in Heythuysen

Speurtocht Halloween!

In Heythuysen vieren we Halloween op zaterdag 28 oktober met een leuke speurtocht langs diverse winkel-etalages in het centrum. Die etalages zijn versierd in Halloween sfeer. In 40 etalages kun je letters vinden die samen een zin vormen. Kun jij alle letters vinden en heb jij de zin helemaal af, dan kun je dit formulier inleveren op zaterdagmiddag 29 oktober tussen 12 en 16 uur bij de Halloween figuren die met een brievenbus door het dorp lopen of op het Eduard van Wegbergplein bij Brei & Allerlei. Je krijgt dan een leuke Halloween-attentie.

Plaats je ook nog een originele foto op social media van jou samen met een van de Halloween figuren en gebruik je #heythuysencentrum, dan maak je ook nog kans op een cadeaubon voor Toverland!

Hoe werkt het? Download hier het deelnameformulier (zodra beschikbaar).

Je neemt dit formulier en een pen mee en je zoekt winkels die in het aangegeven gebied op het kaartje staan. Je kijkt in de etalage of je een letter kunt vinden. Onder iedere letter staat een nummer en dan vul je de letter hieronder in op hetzelfde nummer als eronder staat. Uiteindelijk vormen die letters een zin.

Halloween in Heythuysen

28 oktober