Activiteiten

Programma 2021 / 2022

Vanwege Corona kan er pas op het laatste moment doorgang beslist worden, derhalve onder voorbehoud. Planning komende periode nog steeds afhankelijk van richtlijnen overheid.

APRIL 2022

Happy Saturday

Op meerdere zaterdagen gedurende het jaar is het Happy Saturday in het centrum van Heythuysen met leuke activiteiten voor jong en oud. Op de locatie Carillon & Eduard van Wegbergplein zal er een modeshow te zien zijn.

09 APRIL

Meer info

APRIL 2022

Koningsdag

Tijdens Koningsdag zijn er in het centrum van Heythuysen diverse leuke activiteiten voor jong en oud.  De meeste winkels zullen geopend zijn.

27 APRIL

Meer info

MEI 2022

Vrijmarkt

Vrijmarkt

Tijdens de Heythuyser Vrijmarkt kan iedere particulier en vereniging zijn/haar tweedehands spulletjes verkopen in de open lucht.

1 MEI

Meer info

MEI 2022

Happy Saturday

Op meerdere zaterdagen gedurende het jaar is het Happy Saturday in het centrum van Heythuysen met leuke activiteiten voor jong en oud. Tijdens het springlevend evenement zullen er meerdere springkussens in het dorp staan opgesteld.

28 MEI

Meer info

JUNI 2022

Happy Saturday

Op meerdere zaterdagen gedurende het jaar is het Happy Saturday in het centrum van Heythuysen met leuke activiteiten voor jong en oud. Tijdens de 112 dag zal er aandacht worden gegeven aan de activiteiten van de diverse hulpverleners en instanties.

18 JUNI

Meer info

JUNI 2022

Preuf Heitse

Dit jaar vindt wederom het unieke culinair evenement in het centrum van Heythuysen plaats, genaamd: Preuf Heitse. Het leukste en lekkerste evenement in Heythuysen!

25 JUNI

Meer info

JULI 2022

Happy Saturday

Op meerdere zaterdagen gedurende het jaar is het Happy Saturday in het centrum van Heythuysen met leuke activiteiten voor jong en oud. Op deze zaterdag zal er een wielerronde georganiseerd worden (nadere informatie volgt).

9 JULI

Meer info

AUGUSTUS 2022

Jaarmarkt

Jaarmarkt / Zomermarkt

De Heythuyser Jaarmarkt; een van de grootste en gezelligste markten van Midden-Limburg.

5 AUG

Meer info

SEPTEMBER 2022

Kermis

Kermis Heythuysen: De opstelling van de kermis ziet er dit jaar waarschijnlijk weer anders uit. De kermis gaat vermoedelijk, net als vorig jaar, plaatsvinden op het plein voor het voormalige gemeentehuis en een gedeelte van de Vlasstraat.

10-14 SEP

Meer info

OKTOBER 2022

Haloween

Tijdens Haloween zullen er in het centrum van Heythuysen diverse thema activiteiten voor jong en oud plaatsvinden.

31 OKT

Meer info

NOVEMBER 2022

Black Friday

Op Black Friday zullen er in het centrum diverse leuke activiteiten plaatsvinden. Uiteraard volop koopjes en mooie aanbiedingen bij de winkeliers in Heythuysen.

25 NOV

Meer info

NOVEMBER 2022

Koopzondag Sinterklaas

Tijdens de Sinterklaas koopzondag zijn de (meeste) winkels geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De Pieten in het dorp zorgen voor extra gezelligheid.

27 NOV

Meer info

DECEMBER 2022

Koopzondag Kerstmis

Tijdens de Kerst koopzondag zijn de (meeste) winkels geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

18 DEC

Meer info
Gemeente Leudal

In de gemeente Leudal bruist het van de activiteiten. Onderstaand de link(s) waarop informatie hieromtrent te vinden is:

Activiteiten Leudal

In Leudal

Algemene Informatie en/of activiteiten in de gemeente Leudal:

  • Informatie INretail en RIVM omtrent het Coronavirus mbt ondernemers vind je op deze website
  • Informatie Gemeente Leudal omtrent het Coronavirus vind je op deze website